• Kvalitet

Kvalitetsstyrningen hos D+H

Den höga luftkvaliteten har ett avgörande värde för ditt projekts framgång. Det gör även delarnas kvalitet så viktig, vilket gör bra luft möjlig. Därför handlar allt om kvalitet vid vår fabrik i Ammersbek i Tyskland. Precis vad du kan förvänta dig av ”Made in Germany”.

Vår kvalitetsstyrning bygger på antagandet att varje fel som kan inträffa kommer att inträffa någon gång. Vi tycker att: det är bättre att det händer vid våra interna testkörningar än vid användning hos dig. Därför testar vi alla produkter redan under utvecklingsfasen.

Resultaten används direkt i det fortsatta arbetet. Hos dig kommer våra lösningar först till användning när vi har kunnat utesluta alla fel. På så sätt lär man sig inte bara av felen utan blir även marknadsledande.

Vi ser kvalitetshantering som ett tillfälle att kontinuerligt förbättra för våra kunder och för vårt företag. Därför arbetar vi ständigt för att uppnå våra kvalitetsmål. Detta inbegriper erkännande av förbättringspotential i ett tidigt skede, följs av normativa överensstämmelser, registrering och genomförande av eventuella ytterligare åtgärder i protokoll. Vår kvalitetsledning är certifierad enligt DIN EN ISO 9001.

Att erkänna förändringar tidigt, agera proaktivt och genom regelbundna revisioner genererar D+H ökad öppenhet och effektivitet inom företaget och därigenom säkerställer ett effektivt genomförande och kontroll av alla processer.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.